ZyLAB Relatiedag: ‘Het tijdperk van gewoon zoeken is definitief voorbij’

Advocaten staan in deze competitieve markt voortdurend onder druk om tastbare winst en uitstekende service aan hun klanten te bieden, terwijl zij tegelijkertijd de kosten binnen de perken moeten houden. Progressieve advocaten nemen daarom het voortouw wanneer het gaat om bedrijfsonderzoek naar omkoping, verduistering, fraude en andere zakelijke misdaden. Zo kunnen zij flink besparen op tijd en kosten die anders gemaakt zouden zijn door uitbesteding van dit werk aan forensische accountants. ZyLAB helpt u om de zaak te winnen.

Of het nu gaat om een strafrechtelijk, fraude- of ander onderzoek, gewoon zoeken is niet meer voldoende. Om te vinden wat u nodig hebt, moet u gegevens verzamelen, verrijken, filteren, sorteren en visualiseren. Technologie is hierbij onmisbaar. Daarom organiseert ZyLAB op 23 september een informatieochtend voor haar relaties waarop verschillende juridische en information professionals vertellen en laten zien hoe zij technologie toepassen bij gegevensonderzoeken.

Voordelen

  • Echt 'early case assessment', evaluatie en analyse, zodat u de feiten in een zaak vroeg in het proces kunt doorgronden en u zich volledig kunt richten op het ontwikkelen van de best mogelijke juridische strategie voor uw klant.
  • Houd stevig grip op de overweldigende hoeveelheid informatie die inherent is aan ieder grootschalig onderzoek.
  • Voldoe aan de strakke deadlines van toezichthouders en rechtbanken, zonder dat niet-relevante, persoonlijke of vertrouwelijke informatie wordt prijsgegeven.

De bijeenkomst vindt plaats in het Stedelijk Museum te Amsterdam en is voor volgers van bijzonderstrafrecht.nl / lezers van de nieuwsbrief van bijzonderstrafrecht.nl  of op invitatie van ZyLAB gratis bij te wonen.

Klik hier voor meer informatie. 

Direct aanmelden kan ook via een mail aan simone.lefeber@zylab.com ondervermelding van “aanmelding bijzonder strafrecht”.

Programma

 

 

9:00

 

Ontvangst en registratie met koffie
9:30

 

Jan Scholtes – Chief Strategy Officer - ZyLAB

"Het Tijdperk van Gewoon Zoeken is Definitief Voorbij"

eDiscovery, Information Governance, bescherming van persoonsgegeven en databeveiliging: zoeken is tegenwoordig niet meer genoeg. Om te vinden wat u nodig hebt, moet u gegevens verzamelen, verrijken, filteren, sorteren en visualiseren. Alleen op deze manier krijgt u inzicht in die enorme hoeveelheid data en kunt u bepalen welke vervolgacties u moet ondernemen. In deze sessie schetst Jan Scholtes de belangrijkste trends en ontwikkelingen en zetten we de mogelijke technieken op een rijtje.

 

10:00

 

John Payton – eDiscovery specialist bij o.a. Philips, Rabobank, Union Chimique Belge

"A Decade of Discovery after Two Centuries of Discovery"

John Payton is ZyLAB-gebruiker en een van de eerste eDiscovery consultants in Nederland met ruim 20 jaar praktische eDiscovery ervaring bij Europese multinationals zoals Philips, Rabobank en Union Chimique Belge. Aan de hand van praktische cases schets John de ontwikkeling van eDiscovery in Europa en laat hij zien waarom kennis van zaken cruciaal is voor iedere juridische, opsporings- en andere informatie professionals die te maken heeft of kan krijgen met informatieverzoeken van EU regulators en US eDiscovery.

 

10:30

 

Koffiepauze
11:00

 

Michiel Nijhoff – Teamleider Informatiecentrum - Amsterdam Stedelijk Museum

"eDiscovery op geschiedenis"

ZyLAB heeft voor het Stedelijk Museum alle historische archieven gedigitaliseerd en doorzoekbaar gemaakt. Door vervolgens de opgeslagen gegevens automatisch te verrijken, te filteren, sorteren en visualiseren werden er zeer verrassende patronen en verhalen ontdekt. Michiel Nijhoff en zijn collega Wouter de Voogd nemen ons mee door een stukje geschiedenis en vertellen anekdotes die zonder eDiscovery technologie verborgen waren gebleven.

11:30

 

Christof Swaak – Head EU Law, Competition & Regulation - Stibbe Advocaten

"eDiscovery vanuit de advocatuur"

Christof Swaak beschrijft vanuit zijn ervaring als partner bij advocatenkantoor Stibbe, de rol van de advocaat in interne onderzoeken bij bedrijven. Hij doet dit aan de hand van praktische voorbeelden en wijst hierbij onder andere op de noodzaak van een goede samenwerking met leveranciers van eDiscovery technologie zoals ZyLAB.

12:00

 

Aan de knoppen – Lopende lunch en verschillende open break-out demo sessies

Omdat niet iedereen dezelfde behoeften heeft, bieden wij u in deze praktische sessie de gelegenheid om samen met een van onze experts zelf kennis te maken met de mogelijkheden die de ZyLAB oplossingen voor verschillende doeleinden bieden. U bepaalt zelf wat u wilt zien, kunt vragen stellen over diverse functionaliteiten en ervaringen uitwisselen met collega’s van andere bedrijven. Kortom, in deze sessie zit u zelf aan de knoppen. Wij hebben open break-out sessies met demo stations naar keuze voor onze meest populaire toepassingen:

  • eDiscovery (Daniël Schuuring)
  • Internal investigations (Matthijs Luisman)
  • Information Governance: Enterprise Information Archiving (Lennert Hoogvliet)
14:00

 

Afsluiting

Optioneel: Bezoek Stedelijk Museum (rondleiding onder begeleiding gids).

 

Klik hier voor meer informatie of om aan te melden voor de relatiedag.

 

 

Print Friendly and PDF ^