Lancering actualiteitenwebsite White Collar Crime in Europe & White Collar Academy 

Bijna vijf jaar de start van BijzonderStrafrecht.nl gaat zij internationaal met de lancering van actualiteitenwebsite White Collar Crime in Europe (WCCiE) en cursusinstelling White Collar Academy.

White Collar Crime in Europe (WCCiE) brengt Europees nieuws op het gebied van witteboordencriminaliteit. Of het nu gaat om initiatieven van Europese instellingen, acties van Europese opsporingsdiensten als Europol of relevante ontwikkelingen in individuele lidstaten: WCCiE doet er verslag van.

De subdomeinen van het bijzondere strafrecht worden verder uitgediept tijdens evenementen georganiseerd door White Collar Academy. Deze cursussen en congressen worden zowel in als buiten Nederland georganiseerd. De voertaal is Engels, zodat deze evenementen toegankelijk zijn voor een brede groep legal professionals.

Het eerste evenement van White Collar Academy, VOCAL Conference: Victims’ rights in a cross-border setting, vindt plaats op 12 mei in Den Haag.

Het jaarlijkse Corruptie Congres zal vanaf dit jaar onder de vlag van White Collar Academy worden georganiseerd en dus ook in het Engels worden gehouden. Het thema van dit jaar is International Enforcement Trends. Het congres vindt traditiegetrouw plaats in Amsterdam. 

Print Friendly and PDF ^