"High Tech Crime Experience"

Om de opsporing en bestrijding van geavanceerde cybercriminaliteit te versterken, zoekt de politie  ambitieuze, innovatieve en doortastende medewerkers voor het Team High Tech Crime (THTC). Daarom biedt de politie je een exclusief inkijkje in de fascinerende wereld van cybercriminaliteit. Ervaar hoe het is om met jouw skills in de opsporing te werken! Meld je aan voor de High Tech Crime Experience.

Voor wie is het?

Dit unieke evenement is bedoeld voor iedereen die bij Team High Tech Crime wil werken. Heb jij een afgeronde hbo- of wo-opleiding en een achtergrond in de richting van finance, dossiervorming, analyse of ICT? Of werk je al bij de politie en ben je juist benieuwd wat je met je met jouw tactische ervaring kunt bijdragen? Kom je mogelijkheden bij THTC ontdekken.

Waar gaat het over?

Tijdens de High Tech Crime Experience maak je uitgebreid kennis met de politie en de medewerkers van het team.  Welke functies zijn er, waar houd je je mee bezig en met wie werk je samen? Hoe ziet een werkweek van een digitaal en een tactisch rechercheur eruit?

Op het programma staan interessante sprekers. Je kunt een crime scene van dichtbij bekijken, een blik werpen in het forensisch lab en speeddaten met de collega’s van THTC en personeelszaken. Bekijk het complete programma.

Waar is het?

De Broodfabriek Volmerlaan 12 2288 GD Rijswijk

De Broodfabriek is zowel per auto als per openbaar vervoer goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid bij en rondom de Broodfabriek. Zorg dat je op tijd aanwezig bent. Tijdens het evenement is het mogelijk om drankjes en snacks aan te schaffen.

Klik hier voor meer informatie.

Print Friendly and PDF ^