Basis- & Verdiepingscursus Cassatie in Strafzaken | 4 en 25 november 2016

Cassatieprocedures in strafzaken zijn een aparte tak van sport, aangezien deze procedure een heel ander karakter heeft dan een strafzaak in eerste aanleg of in hoger beroep.  In dat verband organiseert BijzonderStrafrecht Academie de Basis- en Verdiepingscursus Cassatie in Strafzaken. 

In twee vrijdagmiddagen wordt u door twee experts ‘bijgepraat’ over de laatste ontwikkelingen, kansen en valkuilen waar u in de cassatiepraktijk tegenaan kunt lopen. 

Op vrijdag 4 november vindt van 13.15 - 17.45 uur de cursus Cassatie in Strafzaken plaats en 3 weken later, op vrijdag 25 november van 13.15 - 17.45 uur, de Verdiepingscursus Cassatie in Strafzaken.

 

Beide cursussen worden gegeven door Joost Nan (cassatie advocaat bij Wladimiroff Advocaten en universitair docent straf(proces)recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam) en Edwin Bleichrodt (advocaat-generaal bij de Hoge Raad en hoogleraar straf- en strafprocesrecht Erasmus Universiteit Rotterdam).

Bij deelname aan deze cursussen zijn per stuk 4 PO-punten te behalen. De kosten per cursus bedragen € 315,- excl. BTW. Neemt u deel aan beide cursussen, dan ontvangt u op beide cursussen 15 euro korting. 

 

Print Friendly and PDF ^