Vacature Van Iersel Luchtman Advocaten (’s-Hertogenbosch): Ervaren medewerker economisch strafrecht met affiniteit met het omgevingsrecht

Je bent ambitieus met passie voor het economisch strafrecht, met een focus op het milieustrafrecht. Daarnaast heb je affiniteit met het omgevingsrecht en is adviseren en procederen in het bestuursrecht je niet vreemd. Je bent een teamspeler maar weet ook zelfstandig van wanten. Jouw cliënten zijn met name ondernemers uit het grotere MKB.

Je bent gedreven, flexibel, pragmatisch, betrokken en je hebt een commerciële inslag. Uiteraard beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Naast goede arbeidsvoorwaarden, biedt Van Iersel Luchtman Advocaten een prettige en collegiale werksfeer, waarin plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé, een uitdagende praktijk en voldoende mogelijkheden om je verder te ontplooien.

Meer weten? Neem dan contact op met Wilbert van Eijk, Sectie Omgeving & Milieu, (w.eijk@vil.nl / 088 90 80 827).

Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999).

Print Friendly and PDF ^