Nieuw jasje voor BijzonderStrafrecht.nl

BijzonderStrafrecht.nl wordt in een nieuw jasje gestoken: de website zal een andere look & feel krijgen. Daarnaast wordt gewerkt aan het verbeteren van enkele functionaliteiten. Doel van de aanpassingen is de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren. Daarnaast was het na vier jaar ook wel tijd voor een opfrisser.

De overgang naar de nieuwe omgeving heeft plaatsgevonden in het weekend van 3-4 september. Gedurende dit weekend was de website beperkt bereikbaar zijn.  

Hieronder kunt u overzicht aantreffen van de belangrijkste aanpassingen.

Look & Feel

Het uiterlijk van de website is iets veranderd, zodat meer wordt aangesloten bij de website van de Academie en onze andere actualiteitenwebsites, Anti-Corruptie.nl, Faillissements-fraude.nl en CrimeTech.nl. 

Verbeterde Zoekfunctie

Aan de rechterkant van de website is een aangepaste en verbeterde zoekfunctie, zodat sneller en betere zoekresultaten worden weergegeven. Daarnaast is ook de presentatie van de zoekresultaten verbeterd. 

Dossiers 

BijzonderStrafrecht.nl heeft een duidelijker overzicht van alle onderwerpen die op de website aan bod komen. Door op de onderwerpen te klikken komen alle gerelateerde nieuwsberichten naar boven. 

Nieuwsbrief

De website bevat een apart onderdeel voor de nieuwsbrief. Daar bestaat niet enkel de mogelijkheid te abonneren op de nieuwsbrief van BijzonderStrafrecht.nl, maar tegelijkertijd ook op de nieuwsbrieven van Anti-Corruptie.nl, Faillissements-fraude.nl en CrimeTech.nl.  

Daarnaast is sinds 5 september – voor de niet die hards – een wekelijkse nieuwsbrief geïntroduceerd. Hierin wordt niet alle content van de betreffende week opgenomen, maar slechts de 10 belangrijkste highlights.  

App 

Niet alleen de website wordt in een ander jasje gestoken, maar ook de BijzonderStrafrecht App is vernieuwd. De app omvat bovendien niet langer enkel de actualiteiten van BijzonderStrafrecht.nl, maar ook die van Anti-Corruptie.nl, Faillissements-fraude.nl en CrimeTech.nl.  

Vaste Locatie Cursussen

Naast een aangepaste website en app gaan wij vanaf eind september van start met een (eigen) vaste locatie voor onze cursussen. De cursussen, althans het merendeel ervan, zal in het vervolg plaatsvinden in een monumentaal pand in het centrum van Den Haag. Deze locatie is gelegen aan de aan de Dr. Kuyperstraat en is op loopafstand van Den Haag Centraal Station. 

De locatie heeft dezelfde informele sfeer die u gewend bent, maar dan ruimer, rustiger en moderner.   

 

 

Print Friendly and PDF ^