Fraude Film Festival 8 & 9 oktober 2015

Op donderdag 8 en vrijdag 9 oktober vindt de tweede editie plaats van het Fraude Film Festival. Twee volle dagen met films en documentaires over fraude en de bestrijding ervan. Het festival beoogt het maatschappelijk bewustzijn over fraude te vergroten en een trendbreuk in de bestrijding ervan te forceren. Nu is Nederland geen land waar fraude dagelijks voorpaginanieuws is, of waar corruptie welig tiert. Toch wordt er meer gesjoemeld dan we denken – of voor waar willen houden. Zou het kunnen dat illusies het zicht op de realiteit verhullen? Of is fraude eerder ongemakkelijk dan schokkend? Dit festival is dé gelegenheid om tegels te lichten.

Op donderdag 8 oktober is het evenement uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Op vrijdag 9 oktober is iedereen van harte welkom. Anders dan vorig jaar worden de films en documentaires nu in twee filmzalen getoond.

Burgemeester Van der Laan opent FFF

Ook dit jaar wordt het FFF geopend door een zeer prominente gast. Waar vorig jaar Minister Ivo Opstelten in de huid van James Bond kroop om het festival te openen, zal dit jaar niemand minder dan dhr. Eberhard van der Laan, burgemeester van Amsterdam het startschot geven. Kruipt ook burgemeester Van der Laan in de huid van een criminaliteitsbestrijder?

Bestel nu tickets online!

Wilt u ook aanwezig zijn bij het uitgebreide programma van het Fraude Film Festival? Bestel dan nu uw kaarten via de website van het Fraude Film Festival! Locatie is Eye, te Amsterdam.

Kaarten voor de eerste (besloten) dag zijn alleen te reserveren middels een verkregen unieke code.

Voor de tweede dag zijn zowel ochtend- als middagtickets verkrijgbaar.

 

Klik hier voor meer informatie over het Fraude Film Festival.

 

Print Friendly and PDF ^