BijzonderStrafrecht.nl richt juridische uitgeverij op

Naast BijzonderStrafrecht.nl en de hieraan gelieerde Academie is onlangs onlangs BijzonderStrafrecht.nl Uitgeverij in het leven geroepen. Deze (juridische) uitgeverij zal boeken uitgeven op het gebied van het ondernemingsstrafrecht en aanverwante terreinen.

BijzonderStrafrecht.nl Uitgeverij richt zich met haar uitgaven voornamelijk op de juridisch professional, waarbij het doel is kwalitatief hoogwaardige uitgaven tegen een concurrerende prijs aan te bieden.

De uitgeverij start in eerste instantie met twee lijnen: de wetgevingsreeks, waarin recent in werking getreden/te treden wetgeving wordt besproken, en een reeks met handboeken, welke praktische handvatten bieden voor de praktijkbeoefenaar.

Het eerste boek(je), dat deel uitmaakt van de wetgevingsreeks, heeft betrekking op de praktische implicaties van de inwerkingtreding van de Wet verruiming mogelijkheden bestrijding financieel-economische criminaliteit en wordt begin januari 2015 uitgebracht.

Alle uitgaven zullen via de website BijzonderStrafrecht.nl te bestellen zijn, maar ook via gebruikelijke verkooppunten als Bol.com en Jongbloed.

 

Contact

BijzonderStrafrecht.nl Uitgeverij Postbus 934 2501 CX ’s-Gravenhage Tel: 070-711 39 10 E-mail: uitgeverij@bijzonderstrafrecht.nl

www.bijzonderstrafrecht.nl/uitgeverij/

 

 

 

Print Friendly and PDF ^