BijzonderStrafrecht Advocatuur opent deuren

(42).jpg

Op 2 juli 2018 heeft BijzonderStrafrecht Advocatuur haar deuren geopend. Het kantoor richt zich op financieel-economisch en internationaal strafrecht. De twee advocaten verbonden aan het kantoor, Joyce Boonstra-Verhaert (tevens oprichter van BijzonderStrafrecht.nl) en Caroline Buisman staan particulieren, ondernemingen (hun bestuurders) en professionals bij die in aanraking (dreigen te) komen met het strafrecht. Ook begeleiden en procederen zij in zaken op het gebied van het bestuurs(straf)recht en adviseren zij en staan zij vrije beroepsbeoefenaren bij bij klachten en in tuchtprocedures.

Het kantoor adviseert, procedeert en begeleidt in alle fasen van het strafproces, daaraan voorafgaand en in aanverwante bestuursrechtelijke, tuchtrechtelijke en civielrechtelijke kwesties.

Het kantoor is gevestigd in het World Fashion Centre aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam West: een inspirerende omgeving waar ondernemerschap en creativiteit samenkomen.

De feestelijke opening van het kantoor vindt plaats op donderdag 13 september 2018. Wie bij deze openingsborrel wil zijn, dient zich hier aan te melden.


 

 

Print Friendly and PDF ^