Anti-Fraude Opleiding

De cursus Anti-Fraude Professional is met name ontwikkeld voor functionarissen, die zich bezighouden met de aanpak van fraude binnen het eigen bedrijf. Deze bedrijven kunnen zowel in de private als in de publieke sector gesitueerd zijn. Wij denken o.m. aan: controllers, in- en externe accountants, hoofden administratie, internal auditors, risk managers, insurance managers, in- en externe juridisch adviseurs, belastingadviseurs, medewerkers met een fraudeonderzoekstaak, audit- of compliancefunctie, (forensisch) accountants, facility managers en security managers.

 De topopleiding Anti-Fraude Professional van International Management Forum (IMF) voorziet in een grote behoefte aan expertise op het gebied van in- en externe fraude. U krijgt alle instrumenten aangereikt om fraude(risico's) in uw organisatie te identificeren, te analyseren en te minimaliseren. Het lesmateriaal is afgestemd op de praktijk van een organisatie en biedt een succesvolle mix van praktijk en theorie.

De cursus 'Anti-Fraude Opleiding' gaat op 15 augustus 2013 en 19 september 2013 weer van start. Op de datum van uw keuze kunt u de eerste les van de schriftelijke cursus 'Anti-Fraude Opleiding' tegemoet zien. Vervolgens sturen wij u elke week een les toe. Aangezien het een schriftelijke cursus betreft, is het ook mogelijk op een ander moment te starten. U kunt uw gewenste datum aangeven op het inschrijfformulier. Voor de bestudering van een lesdeel moet u rekenen op een studieduur van plm. 4 uur. Aan het eind van de cursusperiode ontvangt elke cursist een Certificaat van Deelname.

Klik hier voor meer informatie.

Print Friendly and PDF ^